top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Шефът на Xbox иска създателите на конзоли да работят заедно върху cross-platform банове

Производителите на конзоли трябва да си сътрудничат за банове на различни платформи и възможността за блокиране на други потребители, каза шефът на Xbox Phil Spencer.

 
Phil Spencer Xbox
 

Говорейки като част от широкообхватно интервю за New York Times, Spencer каза, че би искал Xbox и други производители на конзоли да могат да работят заедно върху тези идеи.


Нещо, което бих искал да можем да направим е, когато някой бъде баннат в една от нашите мрежи, да има вариант да го спрем и на другите конзоли.

каза Spencer.


Друга идея би била възможността да се прилага блокиране на потребители между платформи - така че някой, който тормози друго лице, да не може просто да се обърне към друга платформа, за да продължи злоупотребата си.


Искам да мога да пренеса моя списък с забранени потребители... в други мрежи, в които играя. Това е група хора, с които избирам да не играя.

По темата за предпазване на Xbox от токсично съдържание, Spencer посочи, че това „не е платформа за свобода на словото“.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


89 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page