top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Xbox Cloud Gaming ще бъде наличен и на Meta Quest VR

Microsoft и Meta обявиха партньорство, което ще доведе до появата на Xbox Cloud Gaming на Quest VR сета в някакъв бъдещ момент.

 
Xbox Cloud Gaming Meta Quest VR
 

Xbox Cloud Gaming дава възможност на абонатите на Game Pass Ultimate да стриймват и възпроизвеждат непрекъснато нарастващ брой заглавия на редица устройства с Android, Apple и Windows, както и на Samsung Smart TV, Xbox конзоли и в крайна сметка специалното Keystone устройство на Microsoft.


И този списък, както беше разкрито от главния изпълнителен директор на Microsoft Сатя Надела по време на събитието Meta Connect, ще се увеличи, за да включва комплекти Quest VR чрез Meta Quest Store.


Както е обяснено в публикация в блога, придружаваща съобщението, „Когато Xbox Cloud Gaming стартира в Meta Quest Store, ще можете да свържете Xbox контролер към вашия сет и да играете конзолни игри от библиотеката Xbox Game Pass Ultimate на масивния 2D екран, все едно да имате частен киносалон на разположение по всяко време."


Няма информация за графика за пристигането на Xbox Cloud Gaming на Quest, но Meta казва, че се надява „да сподели повече за това възможно най-скоро“.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

18 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page