top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Xbox Game Pass абонатите ще могат да тестват цели 10 часа от Battlefield 2042

Всеки геймър, който има Xbox Game Pass Ultimate за конзоли ще има възможност да пробва дългоочакваното завръщане на Battlefield франчайза.


Try 10 Hours Of Battlefield 2042 With Game Pass

Имайки предвид отворената бета, която имаше сериозни технически проблеми, това е добър шанс да проверите дали са оправили всички бъгове. Тази оферта важи също и за Game Pass абонатите на PC, както и EA Play Pro за PC. ЕА и DICE дадоха за причина за състоянието на бетата е, че билда на играта е бил от преди няколко месеца. Феновете доста се притесниха, защото Battlefield 2042 излиза след няма и месец и се замислиха, дали ще им стигне време да успеят да оправят всички проблеми. Бетата на Battlefield 2042 регистрира 7.7 милиона играчи.


Това може да звучи впечатляващо, но имайте предвид, че Battlefield 1 имаше почти двойно повече - 13 милиона. А дано тези 10 часа, които може да тества всеки един от нас, да увеличи интереса на геймърите към Battlefield 2042.


Това предложение да тествате цели 10 часа новата Battlefield е още една страхотна причина да имате Xbox Game Pass абонамент. През ноември всички абонати могат да си вземат БЕЗПЛАТНО големи заглавия като Forza Horizon 5, GTA San Andreas и It Takes Two, но освен тях, ще получите и римастър версията на GTA: San Andreas.
33 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page