top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Xbox Game Pass надмина 25 милиона абонати!

Интересена новина, подмината зарадни големите новини за деня за придобиването от Microsoft на Activision Blizzard, е, че Xbox Game Pass продължава да бъде огромен успех и вече услугата е натрупала повече от 25 милиона абонати. В случай, че има някакво съмнение, абонатите могат да очакват игрите на Activision Blizzard да бъдат добавени към гамата на Game Pass в бъдеще.

 
Xbox Game Pass
 
След приключването ще добавим колкото се може повече игри на Activision Blizzard в рамките на Xbox Game Pass и PC Game Pass. Както нови заглавия, така и игри от невероятният каталог на Activision Blizzard. Както винаги, очакваме с нетърпение да продължим да добавяме повече стойност и повече страхотни игри към Game Pass.

каза Спенсър в съобщението си за придобиване в Xbox Newswire.


25 милиона абонати са огромна част от месечните приходи за Microsoft, но още по-впечатляващ е ръстът спрямо 18-те милиона абонати само преди година. Това число непременно ще продължи да нараства и доста вероятно с ускоряващи се темпове, особено ако Microsoft реши, че някои бъдещи Call of Duty или Overwatch 3 заглавия да бъдат ексклузивни за конзолата.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

92 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page