top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Xbox Game Pass има oще едно Day One заглавие, което ще излезе на 17 Март!

Shredders, интригуващо изглеждащата игра за сноуборд, ще стартира на 17 март, обяви разработчикът FoamPunch. Играта ще бъде налична при премиерата си за Xbox Game Pass.

 
Shredders
 

За тези, които тепърва наваксват, Shredders има играчи, които се състезават за място в специално сноуборд събитие с покана. Играта разполага с отворен свят.


„Нито една игра за сноуборд никога не е имала това ниво на контрол. Трикове за настройване и усещането за плаване върху свеж сняг е невероятно“, казва разработчикът. Играта също има онлайн мултиплейър, така че играчите да могат да изпитат какво е да бъдеш на планина с други.

Shredders включва множество професионални сноубордисти, включително Jamie Anderson, Kevin Backstrom, Arthur Longo, Leanne Pelosi, Jill Perkins и Zeb Powell, наред с други. Автентичността на играта се простира и до екипировка от марки като Burton, K2, The North Face, Vans и Volcom.


Има и оригинален саундтрак от белгийския продуцент Jennifur. Албумът Nowhere, Now Here ще излезе на 18 март.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

13 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Kommentare


bottom of page