top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Xbox Games with Gold вече няма да предлага заглавия за Xbox 360

Microsoft обяви, че по-късно тази година Xbox Games with Gold вече няма да включва заглавия за Xbox 360.

 
Xbox 360
 

По-рано тази седмица Microsoft изпрати имейл до членовете на Xbox Live Gold, уведомявайки ги, че от 1 октомври няма да има игри за Xbox 360. „Достигнахме лимита на нашите възможности от Xbox 360 игри в каталога, обаче Games with Gold ще продължи да включва вълнуващи заглавия за Xbox One и ексклузивни промоции всеки месец“, гласи имейлът.


В имейла се отбелязва, че това няма да има ефект върху заглавията на Xbox 360, които може да сте изтеглили преди този момент и че всички 360 заглавия, които сте осребрили, докато сте се абонирали, ще бъдат ваши независимо дали продължите абонамента си.


Това честно казано не е кой знае каква изненада, като се има предвид, че повечето 360 заглавия, включени в Gold, не са били игри с висок профил през последните години. Изглежда, че няма планове за предлагане на повече Xbox One/ Series X игри на мястото на 360 игрите, но това честно казано не е голям проблем.


Основното нещо, за което плащате, е възможността да играете игри онлайн. Но когато Microsoft очевидно продължава да налага спорната съкровищница, която е Game Pass, няколко 360 заглавия, които вероятно никога няма да играете, няма да е болка.


Games with Gold съществува вече почти десетилетие, започвайки през 2013 г. с Fable 3. Започна само с две заглавия на месец, нараствайки до четири през 2014 г., когато започна да включва две заглавия за Xbox One.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

27 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

留言


bottom of page