top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Новите игри в Xbox Gold през януари 2022

Членовете на Xbox Live Gold ще имат достъп до тези игри за ограничен период от време като част от Games with Gold. Също и членовете на Xbox Game Pass Ultimate, които получават всички фантастични предимства на Gold плюс достъп до над 100 висококачествени игри с Xbox Game Pass.

 
Xbox Live Gold
 
  • NeuroVoider ($13,99): Предлага се от 1 до 31 януари;

  • Aground ($14,99): Предлага се от 16 януари до 15 февруари;

  • Radiant Silvergun ($14,99): Предлага се от 1 до 15 януари;

  • Space Invaders Infinity Gene ($9,99): Предлага се от 16 до 31 януари.

1. NeuroVoider

Разположен в кибернетичен свят и включващ оригинален саундтрак от киберпънк артиста Dan Terminus. Бийте се с орди от бдителни роботи, използвайки безкрайни комбинации от ядрени оръжия. Играйте кооперативно с до четирима от приятелите си или вилнейте сами в тази ролева игра.


2. Aground

За да оцелее човечеството и да стигне до звездите, ще трябва да изработвате и строите. Независимо дали отключвате нова технология, отглеждате дракони или изстрелвате в космоса, нямате никакви граници. Възстановете загубеното !


3. Radiant Silvergun

Възстановена от Treasure, легендарният vertical-shooter се завръща със същия геймплей shoot ‘em up, който направи оригиналната аркадна версия толкова известна. Новите допълнения, като режима на снимане в стил „Ikaruga“, помагат да се повиши забавлението в този фантастичен шутър.


4. Space Invaders Infinity Gene

Играта, която определи видеоигрите за поколения, се завръща с нов twist. Играйте общо 143 нива, които се развиват както по външен вид така и по усещане, колкото повече играете. Отключете нови нива, нови бонуси и нови функции, всичко това заедно с зашеметяващи визуални изображения.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.245 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Commenti


bottom of page