top of page

Подготвя се ексклузивна за Xbox игра в стил Monster Hunter

Jeff Grubb от VentureBeat за първи път спомена проекта, отбелязвайки, че Certain Affinity, които помогнаха за разработването на Halo Infinite и Doom, вероятно стоят зад него. Windows Central потвърди твърденията на Grubb. Според Windows Central играта на Certain Affinity с Microsoft е с кодово име Project Suerte.

 
Xbox Exclusive Games
 

В доклада се посочва, че Project Suerte се разработва от лятото на 2020 г. и вероятно ще бъде разкрит през 2023 г. с пускане през 2024 г. Въпреки това играта може да стартира по-рано, ако разработката върви гладко. Освен това, като съразработчици на Halo Infinite, се съобщава, че Certain Affinity работи върху нов режим на игра за заглавието. В момента не е известно дали това е режим на Battle Royale или нещо съвсем различно.


Миналата година Certain Affinity обявиха ново собствено IP и след това наеха ветеран от разработчиците на Halo Dan Ayoub. Възможно е новото IP на студиото да е Project Suerte, но ще трябва да изчакаме поне една година, за да разберем със сигурност.

Monster Hunter е световно популярен франчайз, с най-популярното му влизане Monster Hunter World, пуснат за Xbox One и PC през 2018 г. Играта е продадена в над 20 милиона копия към октомври 2021 г. и е най-продаваното заглавие на Capcom до момента.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

9 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

留言


bottom of page