top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Xbox Series получава още един приятен аудио ъпгрейд

Собствениците на Xbox Series X и Xbox Series S скоро ще могат да се насладят на нова актуализация, която ви позволява да визуализирате как ще се държи вашата аудио настройка по време на игрa.

 
Xbox Series
 

Xbox Insiders в Alpha, Alpha Skip Ahead и Beta вече могат да визуализират нов екран за настройка на звука, който позволява на потребителите да тестват различни опции, включително обикновено стерео некомпресирано, 5.1 некомпресирано и Dolby Atmos за домашно кино.


Специален звук ще се възпроизвежда заедно с анимация, за да покаже кой високоговорител във вашата настройка е активен, което ви позволява да правите всички необходими корекции.

Ако изпитвате затруднения да определите разликата между всяка аудио настройка или просто искате да сте сигурни, че високоговорителите ви са поставени в правилната позиция, това със сигурност е удобна функция.


Разбира се, ще ви е необходим съвместим приемник, за да се възползвате от някои от тези опции, така че не очаквайте DTS: X за домашно кино да работи, ако нямате лиценз или съвместима настройка, която поддържа DTS: X.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

102 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page