top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Xbox Series X/S надделя над PS5 и Switch през юни

Всеизвестен факт е, че Xbox от много време насам изостава откъм продажби на хардуер спрямо своите конкуренти Nintendo и PlayStation. След катастрофата, която беше излизането на Xbox One през 2013г., Microsoft редовно правеше промени, че да привлече повече вниманието на геймърите.


Xbox Series X Best Console June

Въпреки че най-вероятно Xbox Series X/S никога няма да бие Switch и PS5 по продажби за всички времена, нов доклад сочи, че конзолата на Microsoft набира все повече и повече популярност. NPD Group (това е организация, която следи продажбите на видео игри в САЩ) споделя, че Xbox Series X/S е най-продаваната конзола за месец юни. Това е доста голямо постижение за Microsoft, защото от много време не са успявали да надделеят над PlayStation и Nintendo. Успехът показва, че компанията успява да привлече повече и повече фенове.


Причината Microsoft да се гордеят с това постижение е, защото последно толкова успешен юни месец беше през далечната 2011., когато Xbox 360 беше лицето на компанията. Въпреки че миналия месец беше успешен за Xbox, PS5 продължава да е най-бързо продаваната конзола за всички времена в САЩ.

107 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page