top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Xbox ще ви позволи да видите тайните постижения

Microsoft разкри какво да очаквате от актуализацията на Xbox през юни, която ще подобри изтеглянията на пачове и ще ви позволи да видите тайните постижения.

 
Xbox Achievments
 

След като актуализацията пристигне, ще можете да изберете всяко постижение и да изберете бутона „разкриване на подробности“, за да разкриете подробностите за това постижение, включително неговото име, описание и Gamerscore. Тази функция ще бъде налична в Xbox Series X и S, Xbox One, приложенията на Xbox за компютър, Android и iOS и дори лентата за игри на Windows.


Разработчиците обикновено отбелязват някои постижения като тайни, за да предотвратят показването на спойлери, докато превъртате играта, въпреки че има причини за дадена тайна. Сайтове на трети страни като TrueAchievements бяха единственият начин да получите подробности за скрити постижения. От страна на Sony, системната актуализация 4.0 на PS4 въведе опция за разкриване на скрити трофеи още през 2016 г. - но дори това беше почти десетилетие след пускането на трофеите на първо място.


Актуализацията на Xbox за юни също прави „подобрения в скоростта и надеждността на откриване на налични актуализации, както във вашата колекция, така и когато стартирате игра“, както се обяснява в съобщението.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

47 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

留言


bottom of page