top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Yakuza 0, Kiwami 1 и Kiwami 2 скоро напускат Game Pass

Yakuza 0, Yakuza Kiwami и Yakuza Kiwami 2 напускат Xbox Game Pass на 31 декември.Трябва да изиграете тези beat 'em ups, преди да изчезнат в зоната на платените игри. Ето защо.

 
Yakuza 0 Kiryu
 

Игри като Mortal Kombat 11, Firewatch и The Gunk идват в Xbox Game Pass преди края на годината. Докато наближаваме 2022 г., Yakuza 0 и Kiwami 1 и 2 вече няма да са налични за собствениците на Game Pass. Точно така, три игри изчезват от безплатната селекция. Предполагам, че има утеха в останалата част от франчайза на Yakuza, която остава за свободен достъп. Това са Yakuza 3, 4, 5, 6 и Like A Dragon, в Game Pass. Работата е там, че тези, които премахват са доста специални.


Толкова много хора питат: „Коя е идеалната входна точка във франчайза на Yakuza?“. Ние им казваме, Yakuza 0. Разказва историите за произхода на Kazuma Kiryu и Goro Majima, докато те потъват в престъпния свят на Япония от 80-те. Двете противоположности се привличат. Изпитват приятелство, предателство и baka mitai. Имате кабаре клуб, който да управлявате, недвижими имоти за управление - ако не сте наели кокошка, която да го направи вместо вас.

След това имате Yakuza Kiwami 1. Ремастър на първата Yakuza, който, разбира се, не е толкова добър като предисторията, но все пак има голямо значение. Kiryu трябва да остави чувствата си настрана и да се бие с брат си. Междувременно ще видите как Majima наистина се се появява. Не, сериозно, той ще изскочи от кофите, облечен като полицай и ще изкрещи „Kiryuuu channnnn!“ преди да ви нападнат с нож.


И не на последно място, Kiwami 2. Пълен римейк на втората игра на Yakuza, който я привежда в съответствие с външния вид и производителността на Yakuza 6. Kiryu буквално бие тигър с юмруци. Cabaret се завръща с отмъщение. Тази игра има една от най-добрите истории, от поредицата.


Всички игри имат значение, защото не могат да се пропуснат. Няма как да извлечете максимума от останалата част игри на Yakuza без цялата тази предистория. Много смях, сълзи и рундове на бейзбол. Тези три игри подсилват останалата част от списъка.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


33 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page