top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Създателя на поредицата Yakuza си направи свое студио

NetEase Games обявиха, че са създали Nagoshi Studio, ново студио за разработка на игри, което се ръководи от създателя на поредицата Yakuza - Toshihiro Nagoshi.

 
Nagoshi Studio
 

Nagoshi потвърди, че ще напусне Ryu Ga Gatoku Studio и SEGA още през октомври 2021 г. и излезе доклад, който казва, че е в „окончателни преговори“ с китайския разработчик и издател NetEase да се присъедини към компанията. Nagoshi работи със SEGA и RGG Studio от 1989 г.


Nagoshi сподели съобщение след като новината излезе, заявявайки, че той и екипът му се ангажират да „създават съдържание, на което светът да се наслаждава“.


Бурята от промени, което започна в развлекателната индустрия в края на 20-ти век, донесе още по-голяма промяна в индустрията през 21-ви век. Промените в развлекателното съдържание, начина, по който е направено и бизнес модела, движен от напредъка на технологиите и инфраструктурата, предизвикаха промяна в парадигмата и тези промени продължават да се развиват с все по-голяма скорост.

пише Nagoshi .


Една от целите ми в това студио е да създам добра атмосфера. Това може да звучи като прекалено опростена цел, но дори и най-талантливите творци не могат напълно да разгърнат способностите си в изолация. Вярвам, че първата стъпка към създаването на висококачествени заглавия и предаването на същността на забавлението със силна мотивация започва със създаване на добра атмосфера в студиото.

Към Nagoshi се присъединяват още осем души, които ще служат като членове-основатели на студиото, а списъкът включва продуцента на сериала Yakuza Daisuke Sato- предишният ръководител на RGG Studios от девет години и режисьор в Nagoshi Studio.


Другите седем членове на екипа включват художника Kazuki Hosokawa, програмиста Koji Tokieda, геймдизайнера Masao Shirosaki, Mitsunori Fujimoto, художника Naoki Someya, режисьора Taichi Ushioda и Toshihiro Ando.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

22 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page