top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Съдържанието за Година 2 в Call Of Duty: Black Ops Cold War включва любима карта на феновете

Сезон 2 на Call of Duty в момента е в ход за Vanguard и Warzone, но интересното е, че Black Ops Cold War от 2020 г. също получава ново съдържание. Treyarch обяви, че "нова" карта, щурмова пушка и козметичен пакет ще пристигнат в Black Ops Cold War.

 
Call Of Duty: Black Ops Cold War
 

Макар че картата, която се въвежда в Black Ops Cold War, технически не е нова карта, играчите могат да се насладят на ремастерирана версия на картата WMD на Black Ops 1. Снежната карта първоначално е била поставена в изоставено военно съоръжение, където скрита лаборатория е работила за въоръжение на химикали Nova 6.


WMD е любима на феновете карта с дизайн, който е чудесен за всички стилове на игра. Картата включва вертикалност за снайперисти, които искат да отидат някъде с добра гледка, сгради за бой от близко разстояние и отворена видимост за престрелки на далечни разстояния.


Що се отнася до новото оръжие, Treyarch обяви добавянето на щурмова пушка Vargo 52, която много играчи успяха да отключат рано чрез предизвикателство в играта.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download





28 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page