top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Вече можете да играете EVE Online във вашият браузър

EVE Online е известна със своята водена от играчи икономика. Ако бях в разгара на дълга измама да отделя някого от трудно спечелените им космически кораби, вероятно бих искал да имам достъп до EVE Online възможно най-лесно и от колкото се може повече места.

 
EVE Online
 

Това прави EVE Anywhere. Пуснатa днес, тя ви позволява да играете EVE Online във вашия браузър, като го стриймвате от облак, стига вашата интернет връзка да е достатъчно бърза, за да се справите.


EVE Anywhere работи в Chrome, Safari, Firefox и Edge и както на компютър, така и на таблет. CCP препоръчва скорост на връзката от 25 Mbps или по-висока и в момента е достъпна само в Съединените щати и (по-голямата част от) Европа.


Технически EVE Anywhere стартира през октомври миналата година като бета версия, достъпна само за първокласните „Omega“ играчи на EVE Online. Днешното стартиране бележи излизането от бета версията, като същевременно я прави достъпна за играчи, използващи безплатните и ограничени „Алфа“ акаунти на играта. Алфа играчите ще трябва да платят, за да използват услугата, въпреки че в момента тя е 30 PLEX (валута EVE Online) за 24 часа достъп. 50 PLEX ви струват 4-5 лева.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

52 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Коментарі


bottom of page