top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Обявиха Ys X: Nordics за Nintendo Switch

Имаме интересни новини, които да споделим с феновете на екшън RPG-тата. На годишната среща на акционерите на Falcom, компанията обяви, че Ys X: Nordics ще излезе на Nintendo Switch следващата година.

 
Ys X: Nordics
 

Ys X: Nordics ще отпразнуват 35-ата годишнина на поредицата. Действието се развива в залива Obelia в северното море, съставен от безброй „големи и малки“ острови и младия авантюрист Adol Christin е главния герой на играта. Ето малко допълнително инфо:


След като завърши приключенията си в Древното кралство Ys, младият авантюрист Adol Christin среща морски народ, известен като „норманите“ в тази нова земя. Кои са те? И кои са „Griegers“, безсмъртните немъртви, които нападат хора...?


Бойната система, използвана в Ys IX: Monstrum Nox, е драстично преработена! Новата система “Cross Action” позволява на играча да се бие в два режима според ситуацията. В бързия „Соло режим“ играчът контролира един герой с помощта на автоматични атаки и подкрепа от своя партньор. В „Комбиниран режим“ играчът може едновременно да контролира серия от действия и на двата героя, за да се изправят срещу страховити врагове.

Освен това Ys X: Nordics ви позволява да контролирате кораб за първи път в поредицата. Изследвайте огромните океани, като използвате морските карти като свой водач и участвайте в морски битки срещу вражески кораби в новата функция, която добавя към „радостта от приключението“, с която е известна поредицата. Други нови системи включват специалната способност „Mana Action“, която значително разширява степента на свобода на полета и в подземията.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

22 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentários


bottom of page