• CrazyR

Алфа тестовете на Diablo 2: Resurrected ще започнат тази седмица

Blizzard обяви, че в края на тази седмица ще стартират техническите алфа тестове, които ще бъдат само за PC. Те ще се проведат от 9-ти до 12-ти април.


Diablo 2 Resurrected Alpha

За да участвате в алфа тестовете, то трябва да сте избрани от Blizzard. Компанията ще избере определен брой участници, които са се записали и ще получат покани на техните e-mail адреси. Така че ако сте кандидатствали да участвате, преглеждайте пощите си, защото там ще получите инструкции как да влезете в тестовете.


По време на алфата, фокуса ще е само върху сингълплеър мода. Blizzard обеща, че отделно ще се състоят тестове и на мултиплеъра. По време на предстоящите алфа тестове, играчите ще могат да избират между три от от седемте класове - Barbarian, Amazon или Sorceress. Алфата ще обхване Акт 1 "The Sightless Eye" и Акт 2 "The Secret of the Vizjerei". Няма да има level cap, но ще играете самостоятелно. Мултиплеър тестовете ще се състоят по-късно през година.Diablo 2: Resurrected се разработва от Vicarious Visions, които са отговорни за Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2. Подобрената версия на култовото RPG ще обхване както оригинала, така и Lords of Destruction експанжъна.

151 преглеждания0 коментари