• CrazyR

Вторият сезон на The Witcher ще излезе тази зима

Снимането на втория сезон на хитовия сериал на Netflix имаше множество проблеми, но наскоро най-накрая свърши снимачния процес. Сега предстои постпродукцията.


Witcher Season 2

Началото на тази година вицепрезидента на Netflix, Тед Сарандос (Ted Sarandos), сподели, че новите приключения на Гералт ще се появят на стрийминг платформата в края на 2021-ва, по някое време между октомври и декември. При положение, че първия сезон излезе през последния месец на 2019-та, да очакваме това да се случи и с втория. Да стискаме палци да не претърпи отлагане покрай пандемията. След множество спирания и стартирания отново на снимките на втория сезон на The Witcher поради ограниченията с COVID-19, миналия месец екипа приключи работа. Хенри Кавил, който играе Герал, дори раздаде подаръци на снимачния екип.


Първият сезон беше изключителен успех за Netflix. Историята и героите привлякоха интереса на милиони зрители, които след това купуваха книгите и видео игрите по The Witcher. Продажбите на третата част, Wild Hunt, скочиха с 554%. Netflix имат плановете новия сезон на сериала да бъде още повече впечатляващ и запомнящ.

121 преглеждания0 коментари