• CrazyR

Кога ще видим Elden Ring?

Това е големия въпрос, който много от нас си задаваме. Феновете на Dark Souls игрите тръпнат в очакване на новото приятно садистично изживяване. За съжаление, май няма да е скоро.


Появиха се кадри от предстоящ трейлър за Elden Ring и геймърите се надяваха скоро да разберат повече за проекта. Шеф от маркетинговия отдел, Арън Грийнбърг (Aaron Greenberg) разби тези мечти като ни информира в Twitter, че няма да видим нищо свързано с играта по време на евента, който ще организира Microsoft този месец. За въпросното събитие също няма детайли кога ще се състои, така че нищо не е ясно какво подготвя компанията от към предстоящи release-и. Различни източници докладват, че евентуалната дата за евента на Microsoft е 23 март, но още не е официално.


Репортерът Джейсън Шрайър (Jason Schreier) пише в Twitter, че има солидни доказателства, че повече за Elden Ring ще научим "относително скоро". Това може да значи много неща. Това негово твърдение може да значи, че могат да обявят нещо и след няколко месеца. Ако такъв е случая, то това ще съвпада с думите на Грийнбърг, че няма да разберем повече детайли за предстоящата игра на From Software този месец.

51 преглеждания0 коментари