• CrazyR

Новата Life is Strange игра излиза на 10-ти септември

Square Enix обявиха, че Life is Strange франчайза ще получи нова част и ще излезе тази есен. Новата игра се казва Life is Strange: True Colors и фокуса ще бъде върху силата на емоциите.


Две нещата отличават True Colors от предходните части от поредицата. Първото е, че новата игра не се разработва от Dontnod Entertainment, а от Deck Nine. Режисьорът на Life is Strange: True Colors сподели информацията, че играта се разработва от 2017г., тоест веднага щом излязла Before The Storm. Другото нещо, по което се различава True Colors от останалите, е, че няма да бъде на епизоди, а цялата игра ще излезе наведнъж.


Режисьорът на играта, Зак Гарис (Zak Garriss) разказа, че историята в True Colors е за съпричастност и как се докосваме до хората. В новата част от поредицата играем с Алекс Чен (Alex Chen), която пътува до тихото градче Хейвън Спрингс (Haven Springs), с цел да се види отново с брат си Гейб (Gabe), който не е виждала от осем години. След като Гейб внезапно умира, Алекс разбира, че неговата смърт не е случайна и има някаква мистерия около градчето. Протагонистката си поставя целта да разреши този случай и да разбере причината за смъртта на брат си.


Life is Strange: True Colors излиза на пазара на 10-ти септември и ще е за Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4, PC и Stadia.


32 преглеждания0 коментари