• CrazyR

Няма да излиза скоро Star Wars играта на Ubisoft

През януари, Lucasfilm Games обяви, че ЕА вече нямат ексклузивни права върху игрите за Star Wars. Компанията успя да изненада всички и с новината, че една от следващите игри от франчайза ще е на Ubisoft.

Няма много детайли относно въпросния проект, освен че ще е open world игра и се разработва от Massive Entertainment, студиото, което е създало The Division франчайза. Причината да няма детайли относно Star Wars играта на Ubisoft е, че проекта е в много ранен етап на разработване.


Шефът на Ubisoft, Ив Гиемо (Yves Guillemot), отрече да сподели конкрента дата кога да очакваме тяхното Star Wars приключение. Има спекулации, че сделката за ексклузивни права между EA и Lucasfilm Games свършва през 2023г., така че надали ще видим какво ще предоставят Ubisoft по-рано от тогава. Пак казваме, това са спекулации, не е потвърдено.


Ив изрази радостта си, че след обявяването на проекта, мнозина желаещи кандидатстват за работа при Massive. Студиото ще използва техния Snowdrop engine при разработването на проекта.

65 преглеждания0 коментари