top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Battlefield 6 ще излезе и за PS4 и Xbox One, но може да има повече "live service" елементи

Шефът на ЕА, Андрю Уилсън (Andrew Wilson), потвърди, че новата част от Battlefield франчайза върви по план и ще излезе между 1-ви октомври и 31-ви декември. Така той потвърждава и предходните изказвания на компанията, че дългоочакваното завръщане на Battlefield ще се случи в края на годината.


Battlefield 6 PS4 XBOX ONE

Но дълго време стоеше едно нещо неясно - Ще има ли версия на Battlefield 6 за PS4 и Xbox One? Феновете на поредицата се чудят дали старото поколение конзоли ще има нужната мощ да подкара новата част, особено както EA обещават, че Battlefield 6 ще е огромна и впечатляваща. Ще има някакви ограничения, разбира се, и ще се различава от версията за PS5 и Xbox Series X, но пак добри новини за собствениците на старите конзоли.


Battlefield 6 ще излезе както за PC, така и за новото и старото поколение конзоли, като DICE споделиха, че новата част ще се възползва от мощността на хардуера, които имат PS5 и Xbox Series X и феновете да очакват битки от огромен мащаб. За съжаление май тук с хубавите аспекти от новата Battlefield. EA и DICE ще я покажат на света през юни, но Андрю Уилсън заяви, че Battlefield 6 ще наблегне повече върху "live service" елементи. Целта на ЕА и на DICE е да ангажират играчите дълго време, с години напред, но времето ще покаже дали двете компании са си научили урока от скандала с Battlefront 2.

277 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page