top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Diablo 2: Resurrected няма да замести оригинала | ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА АЛФА ТЕСТОВЕТЕ

През уикенда се състоя онлайн изданието на BlizzCon. Имаше доста интересни анонси като World of Warcraft: Burning Crusade Classic, компилация от ретро игри на Blizzard...но може би най-голямата новина е, че НАЙ-НАКРАЯ ще получим remaster на класиката Diablo 2.


Слухове за този проект се въртят от известно време, но нищо не беше сигурно. Blizzard реши да зарадва феновете си и ще ни предостави подобрена версия на култовото RPG. Задачата на Blizzard е Diablo 2: Resurrected да изглежда като нова, но в същото време да се доближава максимално до оригинала. Компанията увери, че Diablo 2: Resurrected няма да направи същата грешка и да замести старата версия на играта (както направиха с Warcraft III: Reforged) и така играчите ще имат избора кой вариант да играят. Blizzard даже ще предостави на геймърите да си изберат между новите и подобрени графики или ретро визията на Diablo 2. Това наподобява като опцията на Halo: Combat Evolved Anniversary, където също имаше опцията да избираш как да я разцъкваш визуално.


Blizzard се изложиха с предишния римастър - Warcraft III: Reforged, така че този път нямат право на грешки. Поне Diablo 2: Resurrected се разработва от Vicarious Visions, които имат опит в създаването на качествени римастъри. Студиото са отговорни за невероятната Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2, която е обожавана от геймъри и критици.


Diablo 2: Resurrected ще излезе за PC, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X|S, PS4 и PS5. Ако имате желание, можете да се запишете за алфа тестовете чрез този линк - https://diablo2.blizzard.com/en-us/


117 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page