top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Diablo Immortal ще излезе през 2021г.

Актуализирано: 6.05.2021 г.

Откакто обявиха мобилната игра от Diablo франчайза, Blizzard не споделя много детайли относно заглавието. В края на миналата година се състояха алфа тестове, но те бяха само за Австралия. Въпреки това, официална дата на излизане все още нямаме.

 
Diablo Immortal 2021
 

Blizzard увери феновете като обяви, че Diablo Immortal ще излезе тази година и няма да бъде отложено за 2022-ра. Даже компанията сподели, че Immortal е едно от двете Diablo заглавия, които ще излязат през 2021-ва, като другото се очаква да е Diablo II: Resurrected. За жалост само това знаем засега, защото Blizzard не обяви официална дата, на която ще се появи мобилния spin-off.


Въпреки че все още не знаем кога ще видим Diablo Immortal, Blizzard разказа, че играта най-накрая започна втория етап на тестване, така че да се надяваме да пуснат скоро бета и за всички региони. Activision Blizzard имат няколко Diablo проекта, като освен Immortal, ще получим римастъра на втората част на RPG поредицата, както и Diablo IV. Resurrected се очаква да излезе по-късно през годината за PC и конзоли, а четвъртата част от франчайза все още няма дата на излизане, но със сигурност няма да я видим през 2021-ва.

85 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page