Филм по хитовото заглавие Ghost of Tsushima от режисьора на всепризнатият John Wick

Актуализирано: Мар 26

Sony Pictures и PlayStation Productions разработват филмова адаптация на Ghost of Tsushima. Режисьора на Джон Уик Чад Стахелски ще се заеме с проекта, което е повече от страхотно.

Ghost of Tsushima Movie Adaptation Gets John Wick's Director

Според нов доклад на Deadline, Stahelski ще работи заедно с продуцентите Алекс Йънг и Джейсън Спитз, с тяхната компания — 87Eleven Entertainment. Питър Канг от разработчика на игри Sucker Punch Productions ще ръководи проекта от името на студиото, които ще се включат като изпълнителни продуценти.


Филмът ще адаптира историята на Ghost of Tsushima, която проследява пътуването на самурайския воин Джин Сакай, докато той се бори за свободата на остров Цушима.


„Радваме се, че си партнираме с Чад и 87Eleven Entertainment, за да представим тяхната визия за историята на Джин на големия екран“, каза Асад Кизилбаш, ръководител на PlayStation Productions. „Обичаме да работим с творчески партньори като Чад, които имат страст към нашите игри, гарантирайки, че можем да създадем богати адаптации, които да вълнуват нашите фенове и нова публика.“


Страхотна новина, нали? Нямаме търпение!!!

330 преглеждания0 коментари