• CrazyR

Playstation 5 ще има много повече ексклузиви, отколкото предходните поколения

Въпреки че някои големи Playstation заглавия се озоваха и за PC, изглежда че Sony подготвят още много нови проекти. Игри като Horizon Zero Dawn и Death Stranding получиха версии за компютър, а MLB The Show стана част от Game Pass, но това не притеснява шефа на Sony Interactive Entertainment, Джим Раян (Jim Ryan).


PS5 More Exclusives

Джим успокои феновете на Playstation, които смятаха, че доста от игрите на компанията се разпространиха и за други платформи. Той сподели, че Sony тайно инвестира средства и ресурси в създаването на множество висококачествени заглавия за Playstation. Според негови думи PS5 ще има най-много ексклузиви досега, много повече от предходните конзоли на Sony.


Някои от заглавията за PS5 се появиха и за PS4, като например Spider-Man: Miles Morales, но други, които предстоят да излязат на пазара, като Returnal и Ratchet & Clank: Rift Apart, ще използват мощността на новото поколение конзола. Horizon Forbidden West се очаква да излезе и за PS4, но голяма въпросителна остава за God of War Ragnarok, за която не сме чували от много време. Ще имаме ли удоволствието да видим Кратос отново за Playstation 4 или по-добре студиото да се фокусира върху next-gen изживяване?

12 преглеждания0 коментари