top of page
  • Снимка на автораGAME.bg

PlayStation 5 - Накратко за шоуто наречено "Бъдещето на гейминга"

Вижте цялото представяне тук:

Какво се случи (хронологично и кратко):


Grand Theft Auto 5

Златната кокошка на Rockstar - Grand Theft Auto 5 получава порт за PS5! Новата версия ще предложи подобрения и добавки, на които ще можем да се порадваме през 2021. GTA Online ще бъде безплатна за всички собственици на PS5!

 

Spider-Man: Miles Morales

В костюма на Spider-Man този път ще видим Miles Morales. Играта обещава да е зрелищна и достъпна на пазара идните коледни празници.



 

Gran Turismo 7

Ново Gran Turismo? О, да!

В GT7 този път ще видим campaign mode, невероятна графика и реализъм, както визуално, така и като усещане за управление на автомобилите. Датата все още не е известна, но очакванията са да излезе заедно с PS5.

 

Ratchet & Clank: Rift Apart

Ratchet и Clank този път са изправени пред предизвикателните препятствия в резултат на сблъсъка на купища измерения. Мигновеното пътуване между световете и свръх динамичния геймплей смятаме е "фукане" с възможностите на новия хардуер...

 

Project Athia

Square Enix и Luminous Productions представиха играта Project Athia, Обещаващо и ексклузивно (PS и PC) заглавие предлагащо приключения, в които нямаме търпение да се впуснем. Уви... все още не знаем кога ще имаме тази възможност...

 

Stray

Футуристичен проект на Annapurna Interactive ни въвлича в общество на роботи в свят, в който човечеството е загинало (за разлика от котките). Любопитна история и дизайн, на който ще можем да се насладим през 2021.

 

Returnal

Нов проект на SONY разработван от Housemarque, който ни въвлича в "живота" на главната героиня, която трябва да намери начин да не умира всеки ден... Забавното в случая е, че всеки respawn е на нова планета...

 

Sackboy: A Big Adventure

Sumo Digital ни изненадаха (приятно) показвайки ни откъс от новото приключение на малкия Sackboy. A Big Adventure е платформена игра от вселената на LittleBigPlanet, която ще за първи път ще играем в 3D.

 

Destruction Allstars

Lucid Games ни показаха нещо средно между Destruction Derby и PlayStation All Stars. Коли, които можем да разбием до съставните им части и екшън на "два крака"... Destruction Allstars обещава динамика, детайл и много екшън!

 

Kena: Bridge of Spirits

Приказна и прекрасна за любителите на приключенския жанр, Kena: Bridge of Spirits ни предлага очарователна анимация, наелектризиран екшън и страховити противници. С нетърпение очакваме да се потопим в новата игра на Ember Lab!

 

Goodbye Volcano High

Очаквано през 2021 инди, в което музиката е единственото, което успяхме да оценим...

За този трейлър можем да кажем само - "хмм" (дано някой успее да го оцени различно от нас).

 

Oddworld: Soulstorm

След години разработка Oddworld: Soulstorm бе най-после показана за PS5.


Готови ли сте за по-мрачен Oddworld?

...или по-скоро не?

 

Ghostwire: Tokyo

Bethesda и Tango Gameworks ни показаха геймплей в първо лице от призрачната и страховита Ghostwire: Tokyo, която за първи път видяхме по време на E3 2019. Заглавието се очаква по някое време през 2021г.

 

Jett: The Far Shore

Разработена от Superbrothers, играта ни показа един тъжен свят, в който изглежда бъдещето се определя от космически ракети и сателити. Стотици години по-късно малък космически кораб се озовава в един различен свят... Имаме смесени чувства...

 

Godfall

За първи път видяхме Godfall преди няколко месеца. Динамична бойна система включваща много оръжия, супер сили, елементи и дори божествена броня, с която героя ни се пази от страховитите противници. Очакваме в края на годината!

 

Solar Ash

От създателите на Hyper Light Drift, Solar Ash бе обявена за PS5. Във видеото видяхме един враждебен към героя ни свят и препратка към "Void". Играта ще излезе през 2021.


 

Hitman 3

В синематографичното видео на продължението на хитовата Hitman видяхме неуловимия агент 47 на парти в голямо имение и на фона на тъмна гора... Играта е обявена за Януари 2021 и ще е последна от трилогията.

 

Astro's Playroom

Новата Astro игра носи името Astro's Playroom и е разработена от Japan Studio. Видяхме само малка част, но не очакваме да бъдем разочаровани от крайния продукт.


 

Little Devil Inside

Приключенската Little Devil lnside ни бе представена показвайки част от геймплея си, който включваше малко стелт, малко екшън и лов на дракони...



 

NBA 2K21

Първия teaser популярната поредица ни впечатли с графичните си детайли! Потта никога не е изглеждала по-реалистично във видео игра!..

Очакваме в края на годината, като вероятно ще излезе заедно с PS5.

 

Bugsnax

От създателите на Octodad, Bugsnax ни въвлича в приключенията на Steve Irwin, който е своеобразен експерт на тема дивия свят. Очарователна игра, която едва ли ще играем...

Любопитните от вас могат да я очакват тази есен.

 

Demon's Souls

Demon's Souls получава (заслужен) remake и то какъв! Прословутата игра на From Software изглежда е направена от нулата специално за PS5. Шедьовър, на който ще можем да се насладим във висока резолюция! Очакваме я с нетърпение!

 

Deathloop

Arkane Studios представи своята игра - Deathloop, която за първи път видяхме на E3 през 2019г. Стелт от първо лице, в който ще можем да преиграваме всяка от смъртоносните сцени за да извлечем възможния максимум.

 

Resident Evil 8: Village

Продължението на популярния франчайз носи името Resident Evil 8: Village и отново ще бъде в първо лице. Любопитно е, че във видеото видяхме и върколак.

Очакваме я през 2021г.

 

Pragmata

Пост-апокалиптична игра, в която котките са холограмни, а природните стихии буквално разцепват повърхноста на планетата ни. Видяхме мъж в космически костюм и малко момиче, които някак се озоваха на Луната... Очаквайте през 2022.

 

Horizon Forbidden West

Най-после видяхме и откъс от дълго очакваното продължение на Horizon Zero Dawn! Forbidden West впечатлява в флората и "фауната" си, а Алой се опитва да спре митична чума преди да е станало твърде късно. Очакваме през 2022.

 

Две PS5 конзоли!

Новата конзола на Sony ще бъде налична в две конфигурации: PS5 и PS5 Digital Edition, като на втората ще отсъства устройството за четене на дискови носители. Във видеото не бяха обявени дата и цена на конзолите.

 

Периферия

Освен двете конзоли във видеото видяхме и следващи новия дизайн headset, дистанционно, стойка за зареждане на два контролера и камера. Детайли не бяха разкрити.

422 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page