top of page
  • Снимка на автораJoseph Chanov

PlayStation Plus Video Pass разширява PS+ с добавката на филми и сериали, но за сега само за Полша

Актуализирано: 23.04.2021 г.

След като вчера изтече нещо, наречено PlayStation Plus Video Pass, Sony потвърди пред полския уебсайт Spider's Web (както съобщава VGC), че разширяването на услугата е реално. Засега обаче се тества само в Полша.

 
PlayStation Plus Adds TV Shows and Movies
 

Положението е следното — от днес, PlayStation Plus Video Pass позволява на абонатите на PS Plus да имат достъп до „над 20“ филми и телевизионни предавания от Sony Pictures (с допълнително видео съдържание, добавено на всеки три месеца). Това е в допълнение към обичайните предимства на PS Plus от възможност за онлайн игра, „безплатни“ месечни игри и специални отстъпки от PlayStation Store. С други думи, Sony проучва как може да подобри предлаганото от PS Plus.


Тук възниква въпросът — защо се тества само в Полша? Според вицепрезидента на Sony за глобални услуги Ник Магуайър това е така, защото полската аудитория на PlayStation отговаря най-добре по отношение на данните за използване. Магуайър обяснява:


Ние много добре знаем, че имаме голяма база от играчи в Полша, които се открояват поради своята ангажираност и активност в мрежата и социалните медии. Те също обичат да използват VoD платформи. За нас това е идеалната комбинация , перфектният пазар, за въвеждане на тестова услуга като част от програмата PS Plus и да видим какво мислят по въпроса нашите ключови потребители.
Разбира се, не мога да споделя точните данни, въз основа на които избрахме Полша. Мога обаче да подчертая, че Полша отговаря на всички критерии, които са важни за нас. Полша е смесица от много важни фактори от тази гледна точка.

Това е интересен подход от страна на Sony и фактът, че се тества само в един регион, подсказва, че не е толкова сигурно дали PlayStation Plus Video Pass ще успее да постигне успех в глобален мащаб.


Във всеки случай това е нещо, което ще следим отблизо. Ако Sony открият, че добавката е хит в Полша, вероятно ще започнат да мислят за разпространението ѝ на други територии.



509 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page