top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Remedy разработва цели 6 заглавия

Разработчиците зад хита Control и недооценения Alan Wake потвърдиха информацията, че студиото работи по 6 проекта. Един от тях е съвсем нова игра, която е в доста ранен етап на разработване и според Remedy е "вълнуваща".


Remedy Six Games

Компанията обяви, че почти всички хора, които са работи по Control, се преместиха да разработват други идеи. Шеф на Remedy, Теро Виртала (Tero Virtala), потвърди, че екипа подготвя нещо ново, което е съвсем ново и е различно от останалите заглавия, които се разработва. Remedy вече работи по цели 6 проекта, като някои от тях са сингълплеър модове за Crossfire X и Crossfire HD. Студиото си партнира и с Epic Games в разработването на две други заглавия, като едното е ААА проект и скоро ще влезе в цялостна продукция, а второто е с доста по-малък мащаб, но поне вече тече по-сериозна работа по него. Тези две видео игри се говори, че са в света на Alan Wake и Control.


Освен всичко това, Remedy работи и по безплатно co-op заглавие, чието име е "Vanguard". Проекта е в ранен етап на разработване, но студиото сподели, че проекта върви по план, като в момента текат вътрешни тестове, а скоро ще има външни.


Доста успешно се развива компанията, като Remedy обяви, че в момента имат 281 служителя, а печалбата им се увеличила с 3.4% или по-конкретно 8.1 милиона евро.

82 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page