• CrazyR

Rockstar плати 10 000 долара на модър, който оправи GTA Online

Всеизвестен факт е, че GTA Online печели солидно количество пари на Rockstar всеки месец. Обаче играта не е перфектна, има си своите проблеми. Хакери, от време на време някой бъг...но един доста досаден проблем е времето за зареждане.


За щастие за нас, един модър (modder) оправи последното, като успя да редуцира времето за зареждане на PC версията на играта със 70% процента. Вече няма да чакаме с минути, за да влезем в света на GTA Online и да внасяме хаос.


Доста компании биха се ядосали, че модър е направил фикс за тяхна игра, но Rockstar направи точно обратното. Компанията възнагради t0st, които успя да подобри онлайн компонента на GTA V, като му даде 10 000 долара награда. Има дискусии в интернет, в които геймъри обсъждат дали тази парична сума не е доста малка, имайки предвид фикса на t0st. Някои други предлагат Rockstar да го вземат на работа при тях.


Добрата новина, в случая (освен паричната награда на t0st) e, че Rockstar ще вкарат неговия фикс под формата на предстоящ ъпдейт. Компанията по принцип награждава с 10 000 долара всеки, който намери проблеми в сигурноста, но решиха да направят изключение с t0st.

18 преглеждания0 коментари