top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Sony ще увеличи производството на PS5 това лято

Шефът на Sony Interactive Entertainment, Джим Раян (Jim Ryan), е изключително наясно за недостига на PS5. Компанията обмисля да направи вътрешен дизайн на конзолата, но това ще се случи чак през 2022г.


Playstation 5 Summer 2021

Джим разказа своя план и обясни, че производсвото на PlayStation 5 ще се увеличи това лято и по този начин ситуацията с недостига да се нормализира поне малко и да има баланс между наличност по магазините и желанието на потребителите. Въпреки липсата на бройки, PS5 се представя изключително добре. В края на март бяха отчетени близо 8 милиона продадени единици, а собствениците на PlayStation 5 са прекарали 81% повече време, играйки на нея, отколкото, когато са имали PlayStation 4.


Популярността на новата конзола на Sony няма да спре скоро време, защото след месец геймърите очакват Ratchet and Clank: Rift Apart, а още предстоят големи заглавия като Horizon Forbidden West и God of War Ragnarok, които най-вероятно ще ги видим през 2022г. Кой знае? Може Sony да ни изненадат в края на годината и да ги видим на пазара.

177 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page