• CrazyR

Sucker Punch разработва мултиплеър игра

Разработчиците зад огромния хит за PS4, Ghost of Tsushima, изглежда, че работят по създаването на мултиплеър заглавие. Студиото е пуснало обява за работа в техния сайт, където се споменава, че търсят човек, който да разработва мултиплеър елементи на игра.


Sucker Punch Multiplayer Game

Не е ясно дали става въпрос за изцяло мултиплеър изживяване или някакъв мод, както беше в случая с Legends, който беше кооперативен режим за Ghost of Tsushima. Обявата за работа е за "multiplayer / network programmer", който ще работи по "впечатляваща мултиплеър игра". Трябва да отбележим, че не се споменава "мод", а "игра". Това дали е индикация, че един от следващите проекти на Sucker Punch е мултиплеър заглавие? Възможно е, но за момента можем само да спекулираме.


Кооперативния мод Legends, макар и да не беше най-запомнящото се изживяване, показа, че Sucker Punch имат идеите и възможностите да създадат мултиплеър игри. Какво значи това за Ghost of Tsushima 2? Дали новия проект ще измести разработването на продължението или пък ще има по-сериозен мултиплеър аспект в него? Само времето ще покаже, но ние бихме се зарадвали ко-оп да бъде по-сериозна част в Ghost of Tsushima 2.

76 преглеждания0 коментари