• CrazyR

The Division филма си намери нов режисьор

Може би не сте запознати, но Netflix подготвя филмова адаптация по The Division. В проекта ще участват актьорите Джейк Джиленхол (Jake Gyllenhaal) и Джесика Частейн (Jessica Chastain). Първоначалният режисьор Дейвид Лейтч (David Leitch) напусна разработването на филмовата версия на The Division и на негово място ще дойде Раусън Маршал Търбър (Rawson Marshall Thurber).


Филмографията на Търбър включва Dodgeball: A True Underdog Story, Skyscraper и Red Notice. Режисьорът има репутацията да вкарва хумор в екшън филмите си, но не е ясно дали The Division ще има комични моменти. Third-person франчайза е печеливш за Ubisoft, като първата част продаде повече от 10 милиона копия. Този успех накара компанията да направи продължение. Не е ясно дали популярноста на франчайза ще привлече внимание към филмовата адаптация, но играта определено има силна фен база.


През последните години интересът към адаптации по видео игри драстично се увеличи, като очакваме проекти като новия Mortal Kombat, Sonic The Hedgehog 2, The Last of Us, Resident Evil, Halo, както и Uncharted. Говори се и за много други, но засега са само слухове.

50 преглеждания0 коментари