• CrazyR

The Division 2 ще получи невиждан досега мод през 2021г.

Актуализирано: Мар 14

Наскоро Ubisoft зарадва феновете на The Division франчайза като обяви, че втората част ще получи ново съдържание. Няма конкретна дата кога ще се случи това, но студиото споделиха малко детайли какво да очакваме от The Division 2 през 2021г.


В плановете на Ubisoft включва мод, които ще е съвсем нов и невиждан досега във франчайза. Студиото работи по различни начини да задържат интереса на играчите като обявиха, че през пети сезон геймърите ще получат съдържанието от първия. Така всеки, който е изпуснал наградите тогава, най-накрая ще имат тази възможност да ги спечелят. Това е с цел играчите да бъдат ангажирани, докато екипа работи по новото съдържание. Вече освен Ubisoft Massive, към тях се присъединяват и Ubisoft Букурещ.


Ubisoft сподели и интересни факти за The Division франчайза. През цялото съществуване имало 40 милиона играчи, нацелени са глави общо 156 милиарда пъти, изкачени са 36 хиляди етажа в The Summit и др.


Няма информация дали ще излезе The Division 3, защото, въпреки положителните оценки, двойката не успя да продаде достатъчно копия и така не успя да мине очакванията на Ubisoft.

186 преглеждания0 коментари