top of page
  • Снимка на автораCrazyR

The Last of Us Part 3 има готова история

След стотиците награди за игра на годината, феновете на The Last of Us се чудят кога ще видят нова част от франчайза. Нийл Дръкман реши да ги зарадва малко, като обяви, че Naughty Dog имат идея за продължение.



По време на епизод на подкаста Script Apart, един от режисьорите на The Last of Us Part 2, Хейли Грос (Halley Gross), сподели, че имат накратко сюжета на следващата част от франчайза и се надява някой ден той да стане реалност. Нийл Дръкман потвърди нейното изказване като допълни, че има много вътрешно разговори в студиото относно как да се развива историята, но изтъкна, че работата по проект от такъв мащам е изключително много и трудно.


Изглежда, че Naughty Dog разглеждат варианти относно проекта, но надали ще го видим скоро време. Счита се, че студиото работи по мултиплеър на The Last of Us Part 2, има слух, че разработват и римейк на оригинала... Имат доста ангажименти Нийл и компания. Дръкман сподели, че след всяко голямо заглавие, което пуснат на пазара, екипа си дава време да обмислят какъв да е следващия проект - дали ще е TLOU 3, нова Uncharted, завръщане на техен стар франчайз или пък съвсем нещо ново.


Нека им дадем цялото време, от което се нуждаят, за да ни представят още един шедьовър!

277 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page