top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Ubisoft не са приключили с The Division 2.




The Division 2 излезе през 2019г. и успя да подобри доста неща от оригинала. Аспекти като битки, структура на мисиите, развитие в играта и др. са по-добре в сравнение с първата част, но въпреки това The Division 2 е провал за Ubisoft. Looter-shooter-a не се представи добре за компанията, обаче верните фенове останаха и не се отказват до ден днешен.

Мнозина смятаха, че Title Update 12 щеше да е последния голям ъпдейт за играта, но Ubisoft видя, че феновете желаят още от The Division 2. Заради това, компанията реши да създаде още съдържание за looter-shooter-a. Новият контент се очаква да излезе по-късно тази година, макар че не е ясно кога точно. Ubisoft обяви тази добра новина в официалния Twitter акаунт на The Division 2 и изрази благодарност към играчите. Именно тяхната подкрепа е причината да си променят решението да не създават повече съдържание за The Division 2. Френската компания каза, че е рано да кажат повече детайли, но скоро щели да споделят плановете си.


The Division 2 не е единствения проект, по който работят Ubisoft Massive. Те разработват ново приключение в света на Star Wars, както и игра по Avatar на Джеймс Камерън.

42 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page