Слухове относно Legend of Zelda Ocarina of Time за Switch през 2021

Слуховете за играта Zelda Ocarina Of Time за Nintendo Switch карат всички фенове на култовата поредица да се чувстват като деца преди Коледа.

Ocarina of Time Coming to Switch

Много фенове на Nintendo по цял свят чакат търпеливо да излезе нова игра на Zelda, въпреки че има много спекулации каква може да бъде тази игра.


След огромния успех на Breath of the Wild, Nintendo несъмнено ще работи усилено, за да подготви продължението за Nintendo Switch Pro. И все пак, когато серията Legend of Zelda наближава важен етап (35-та годишнина), шансовете да видим Link в класически римейк на Switch нарастват с всяка изминала минута.


Легендата за Зелда празнува своята 35-та годишнина през 2021 г. Знаем колко голямо внимание съсредоточиха Nintendo върху 35-годишнината на Mario; от обувки Super Mario до комплекти Lego Super Mario, и страхотният Super Mario 3D All Stars.


Геймърите по целия свят вече с нетърпение очакват този комплект Лего Зелда от замъка Hyrule, но една Zelda Ocarina of Time за Nintendo Switch ще направи 2021 наистина историческа за гейминга.


Както при много слухове за римейк на игри, и този започва с въвеждане на търговска марка. Разликата е, че тази търговска марка Zelda Ocarina of Time Switch изглежда е по-скоро нова регистрация, отколкото подновяване.


Подновяванията често са обикновени задачи, извършвани като част от проверките на администрацията, за да се поддържат нещата актуални. Няма как да сме сигурни, че тази нова регистрация значи нова игра, макар и да е логично, имайки предвид какво направиха с Марио.


Да се надяваме, че Nintendo ще осъзнаят колко много внимание заслужава Ocarina of Time, и няма просто да я портнат с HD графика, както направиха със Super Mario 64.


19 преглеждания0 коментари