top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Ето актьорите, които ще играят Joel и Ellie в сериала "The Last of Us"

Миналата година HBO избуха като обяви, че разработват сериал по хитовата игра "The Last of Us" заедно с Neil Druckmann. Друго голямо име, което работи по проекта е Craig Mazin, който е създал хитовия сериал "Chernobyl". Но най-големия въпрос, който си задаваме всички от нас е кои актьори ще изиграят ролите на Joel и Ellie?





Вече знаем отговора на този въпрос! Ellie ще бъде изиграна от Bella Ramsey, която може би я знаете като Lyanna Mormont от Game of Thrones.




Ролята на Joel ще бъде изиграна от Pedro Pascal, който стана изключително популярен със сериала "The Mandalorian". Ако не сте гледали приключенията на Мандо и зеленото мъниче, то Pedro Pascal може да сте го виждали в "Game of Thrones" като Oberyn Martell, където му причиниха сериозно главоболие. Последния игрален филм на Pedro Pascal е "Wonder Woman 1984", който не се представя много добре на бокс офиса.




Преди Pedro Pascal, в интернет пространството се въртяха слухове, че Joel ще бъде изигран от Mahershala Ali. И ние сме шокирани, спокойно. Добре, че не се е случило.




Интересен каст ни очаква в телевизионната адаптация на "The Last of Us". Тепърва предстой да разберем още кой ще се присъедини към проекта. Няма определена дата кога ще видим този сериал, но се очаква най-рано догодина.

541 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page