top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Потвърдено е първото SSD за PS5!

Всеки, който има PS5, е наясно, че мястото за съхранение на конзолата е изключително малко, а да вземеш външен хард диск е трудна задача, защото нямаш много опции. За щастие това скоро ще се промени!


PS5 First SSD

По-рано днес Seagate потвърди, че тяхното FireCuda 530 SSD е изпълнил всички изисквания на PS5 и скоро ще можете да го вкарате в тесния SSD слот. По този начин ще си увеличите мястото за съхранение на игри, приложения и т.н. с още 500GB, 1TB, 2TB и до максимум 4ТB. Имайки предвид, че PS5 има 667GB свободно място, с FireCuda 530 ще увеличите поне двойно.


Seagate се хвали с факта, че новия им модел SSD ще може да прехвърля информация два пъти по-бързо от предходните генерации или по-точно 7,300 MB/s. Компанията е уверена, че ще можете да записвате и изтривате информация върху 70% от драйва всеки ден в продължителност от пет години, без да има спад на performance-a. Това е страхотна новина, ако редовно сменяте игри.


Очаква се FireCuda 530 SSD да се появи през август, но ще струва 140$ най-малкия вариант, а най-големия, или 4ТB - 950$. Важното е да се отбележи, че ако имате възможност да си закупите новия модел на Seagate, то не бързайте прекалено много, защото Sony все още не е пуснал ъпдейт за SSD поддръжка.

574 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page