top of page
  • Снимка на автораLameGame

Разработчиците на Diablo 2: Resurrected : “Имаме много идеи за ново съдържание”

Diablo 2: Resurrected ще пренесе Blizzard класиката от 2000-та година в новата модерна ера с много подобрения и нови графики. Нещото, което липсва с пускането на играта е ново съдържание, но това може да се промени според разработчиците на играта.

DIABLO 2

В интервю пред Windows Central, дизайн директора на Vicarious Visions, Роб Галерани и ръководел на проекта Майкъл Буковски, обсъждаха създаването на Diablo 2: Resurrected, но също така и загатнаха какво да очакваме в бъдеще. Галерани сподели, че основната задача на разработчиците е основната игра, но има много нови идеи за това, което предстои.

Някои от промените ще видим още с излизането на играта. Първата промяна, е че “ladder-only" предметите ще бъдат достъпни за всички играчи, а другата, че играта ще може да се играе и на конзоли. Играта също така няма да има и поддръжка на оригиналните TCP/IP, която е премахната, поради съображения от към сигурността.

Diablo 2: Resurrected излиза на 23-ти септември, докато Blizzard продължава да се справя с разпада след делото срещу Activision Blizzard с обвинения за дискриминация и сексуален тормоз над жени на работното място. Тези обвинения доведоха до напускането на много ветерани на Blizzard, както и на директорът на Diablo IV Луис Барига. Поради това и Diablo IV все още остава без дата на излизане.

143 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page