GAME.bg ᴷ

29 май 20221 мин.

Обявиха Star Wars Jedi: Survivor!

Respawn официално разкри дълго oчакваното продължение на Star Wars Jedi: Fallen Order. Наречена Star Wars Jedi: Survivor, новата игра е планирана за 2023 г.



В трейлъра виждаме Cal да се среща с Pau'an (дългокраките хуманоиди, които Obi-Wan среща на Utapau), който е от същия вид като Grand Inquisitor – водачът на ловците на джедаи, служили при Darth Vader. Така че това може да е Grand Inquisitor, но това изглежда малко вероятно, като се има предвид ролята му в други истории от Междузвездни войни, като Междузвездни войни Бунтовници.

Cal също се изправя срещу едноръка фигура в наметало, владееща червен светлинен меч, и се натъква на изключително бледа фигура в резервоар с бакта.

Ще разгледаме и новия светлинен меч на Cal, който не е същият, който използва в края на Fallen Order. Това нова оръжие има само едно острие и няма възможност да бъде разделен на два светлинни меча, което означава, че Cal може да загуби оригиналният си меч в началото на Survivor и да трябва да построи нов.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

    980
    2