top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Обявиха Star Wars Jedi: Survivor!

Respawn официално разкри дълго oчакваното продължение на Star Wars Jedi: Fallen Order. Наречена Star Wars Jedi: Survivor, новата игра е планирана за 2023 г.

 
Star Wars Jedi: Survivor
 

В трейлъра виждаме Cal да се среща с Pau'an (дългокраките хуманоиди, които Obi-Wan среща на Utapau), който е от същия вид като Grand Inquisitor – водачът на ловците на джедаи, служили при Darth Vader. Така че това може да е Grand Inquisitor, но това изглежда малко вероятно, като се има предвид ролята му в други истории от Междузвездни войни, като Междузвездни войни Бунтовници.


Cal също се изправя срещу едноръка фигура в наметало, владееща червен светлинен меч, и се натъква на изключително бледа фигура в резервоар с бакта.


Ще разгледаме и новия светлинен меч на Cal, който не е същият, който използва в края на Fallen Order. Това нова оръжие има само едно острие и няма възможност да бъде разделен на два светлинни меча, което означава, че Cal може да загуби оригиналният си меч в началото на Survivor и да трябва да построи нов.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

98 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page