GAME.bg ᴷ

4 май 20221 мин.

Blizzard са отменили мобилният си проект, който прилича на Pokemon Go

Миналия месец Jason Schreier от Bloomberg tweet-на, че Blizzard излиза от „сухия период“ и са готови да пуснат „куп нови игри“, с придружаваща връзка към вчерашното мобилно съобщение на Warcraft. Schreier заяви, че тази конкретна игра е "един от двата" мобилни проекта на Warcraft в процес на разработка.



След това Schreier разказа по-подробно за тези игри в ResetEra, като каза: „Да, има две мобилни игри на Warcraft в процес на разработка. Една като Pokémon Go, и друга подобна на Clash. Чух добри неща и за двете.“

Сега обаче беше потвърдено, че играта Warcraft, подобна на Pokémon Go, всъщност е отменена.

В петък Jez Cordon от Windows Central tweet-на: „За тези, които ми пишат за мобилните игри Warcraft, вярвам, че играта Warcraft, подобна на Pokémon Go, всъщност беше отменена преди известно време. Тази, която ще бъде обявена следващата седмица, не е Pokémon Go, но звучи така, сякаш ще бъде страхотна."

В отговор на този tweet Schreierпо-късно сподели следния отговор:

Мога да потвърдя това – играта Warcraft като Pokémon Go, една от двете, споменати в първия ми tweet, беше отменена по-рано тази година. Другата ще бъде разкрита следващата седмица.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

    550
    0