top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Blizzard са отменили мобилният си проект, който прилича на Pokemon Go

Миналия месец Jason Schreier от Bloomberg tweet-на, че Blizzard излиза от „сухия период“ и са готови да пуснат „куп нови игри“, с придружаваща връзка към вчерашното мобилно съобщение на Warcraft. Schreier заяви, че тази конкретна игра е "един от двата" мобилни проекта на Warcraft в процес на разработка.

 
Warcraft Mobile
 

След това Schreier разказа по-подробно за тези игри в ResetEra, като каза: „Да, има две мобилни игри на Warcraft в процес на разработка. Една като Pokémon Go, и друга подобна на Clash. Чух добри неща и за двете.“


Сега обаче беше потвърдено, че играта Warcraft, подобна на Pokémon Go, всъщност е отменена.

В петък Jez Cordon от Windows Central tweet-на: „За тези, които ми пишат за мобилните игри Warcraft, вярвам, че играта Warcraft, подобна на Pokémon Go, всъщност беше отменена преди известно време. Тази, която ще бъде обявена следващата седмица, не е Pokémon Go, но звучи така, сякаш ще бъде страхотна."


В отговор на този tweet Schreierпо-късно сподели следния отговор:


Мога да потвърдя това – играта Warcraft като Pokémon Go, една от двете, споменати в първия ми tweet, беше отменена по-рано тази година. Другата ще бъде разкрита следващата седмица.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

55 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentários


bottom of page