GAME.bg ᴷ

14 юни 20231 мин.

Разкриха DLC плановете за Dead Island 2

Dambuster Studios разкри подробности за плана си за DLC-та за Dead Island 2, които са част от Expansion Pass-a и в които от края на 2023 г. ще се появят нови сюжетни линии.



Първото DLC е Haus, което ще бъде пуснато през четвъртото тримесечие на 2023 г., а през четвъртото тримесечие на 2024 г. ще бъде последвано от Sola Festival. Ето какво да очакват играчите:

  • Първото DLC: Как един милиардер се подготвя за зомби апокалипсиса? Култ на техно-смъртта със здравословен привкус на разврат и кървища! Първото сюжетно разширение, Haus, ще бъде пуснато през четвъртото тримесечие на 2023 г.

  • Второто DLC: Добре дошли на фестивала SOLA, където партитата в Лос Анджелис могат да си проправят път към екстаза и да спасят планетата. И така, Лос Анджелис! SOLA Festival, ще стартира през второто тримесечие на 2024 г.

  • Twitch Drops: Гледайте участващите в Twitch стриймъри, които играят Dead Island 2 до 9 юли, само за 20 минути, и вземете мачетето Maulibu Panga

  • Регистрирайте се за PROS и отрежете 1000 крайника, за да спечелите палката Maulibu Nights

Освен това днес излиза и актуализация за Dead Island 2, която добавя поддръжка за Premium Character Packs и колекцията скинове 'Til Dawn.

Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

    330
    0