top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Разкриха DLC плановете за Dead Island 2

Dambuster Studios разкри подробности за плана си за DLC-та за Dead Island 2, които са част от Expansion Pass-a и в които от края на 2023 г. ще се появят нови сюжетни линии.

 
Dead Island 2 DLC
 

Първото DLC е Haus, което ще бъде пуснато през четвъртото тримесечие на 2023 г., а през четвъртото тримесечие на 2024 г. ще бъде последвано от Sola Festival. Ето какво да очакват играчите:


  • Първото DLC: Как един милиардер се подготвя за зомби апокалипсиса? Култ на техно-смъртта със здравословен привкус на разврат и кървища! Първото сюжетно разширение, Haus, ще бъде пуснато през четвъртото тримесечие на 2023 г.

  • Второто DLC: Добре дошли на фестивала SOLA, където партитата в Лос Анджелис могат да си проправят път към екстаза и да спасят планетата. И така, Лос Анджелис! SOLA Festival, ще стартира през второто тримесечие на 2024 г.

  • Twitch Drops: Гледайте участващите в Twitch стриймъри, които играят Dead Island 2 до 9 юли, само за 20 минути, и вземете мачетето Maulibu Panga

  • Регистрирайте се за PROS и отрежете 1000 крайника, за да спечелите палката Maulibu Nights

Освен това днес излиза и актуализация за Dead Island 2, която добавя поддръжка за Premium Character Packs и колекцията скинове 'Til Dawn.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК


26 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page