GAME.bg ᴷ

26 янр 20231 мин.

Вижте всичко обявено на Xbox и Bethesda Developer Direct

Това бе всичко от Xbox и Bethesda Developer Direct и първото голямо представяне на видеоигри за 2023 г. Шоуто ни даде много от това, което очаквахме. Ето всички съобщения, трейлъри и новини, които Microsoft ни показа.



Developer Direct започна с поглед към спин-офа на Minecraft - Minecraft Legends и нейното PVP изживяване. Излиза на 18 април 2023 г. за PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X и S и разбира се, Game Pass.

Преминаване към Forza Motorsport. Ще има напълно динамично време и за първи път в поредицата ще има над 500 автомобила. Премиерата ще бъде в някакъв момент тази година за PC и Xbox Series X и S. Ето трейлъра:

След това, Microsoft обяви Hi-Fi Rush на Tango Gameworks. Тя е ритъм екшън игра, която изглежда вдъхновена от любимата на мнозина Jet Set Radio. А най-добрата част? Вече е налице в Game Pass! Ето геймплей видео:

Има и launch трейлът:

Разработчика Direct U-се ни предостави следващото разширение на Elder Scrolls Online, Necrom. То ще включва нов игрален клас, наречен Arcanist, и се развива в източната част на Morrowind. Излиза на 20 юни 2023 г.

Redfall на Arkane Austin закри шоуто. Redfall е шутър, който може да се играе самостоятелно или в кооперативна игра с до четирима играчи. Излиза на 2 май. Ето разширената визуализация на играта:

И това е! Кратко и сладко. Microsoft даде на феновете по-добра представа за това, което предстои през 2023 г. Без Starfield, разбира се.

Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

    230
    0