GAME.bg ᴷ

7 юни 20221 мин.

Сътрудничеството между Fortnite и PAC-MAN започна!

Сътрудничеството между Fortnite x PAC-MAN най-накрая стартира! Въпреки че не е като сътрудничеството, което сме виждали със скинове, тон артикули и турнири. Феновете на оригиналната аркадна игра все още ще могат да се насладят на нейното влизане в Battle Royale играта.



Epic Games наистина изненадва с тези кросоувъри, тъй като сме виждали доста големи имена. Току-що видяхме кросоувъра на Star Wars с пакета Obi-Wan Kenobi и сега една от най-играните аркадни игри, било то на машина или дори на смартфон, повечето хора ще разпознаят PAC-MAN. Fortnite със сигурност знае как да привлече фенове от всеки жанр.

Що се отнася до козметиката, играчите могат да си купят PAC-MAN Back Bling, който кара гърба ви да блести като призрака или някой от призраците, които обикновено преследват титулярния герой! Има пет варианта за избор – самият PAC-MAN или призраците – Blinky, Inky, Pinky и Clyde. Страхотната част за тях е, че лицето/очите им се движат заедно с вас. Преместването нагоре, надолу, наляво или надясно ще ги накара да се движат по същия начин и дори ще пикселират по време на кацане и нанасяне на щети.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

    600
    1