top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Сътрудничеството между Fortnite и PAC-MAN започна!

Сътрудничеството между Fortnite x PAC-MAN най-накрая стартира! Въпреки че не е като сътрудничеството, което сме виждали със скинове, тон артикули и турнири. Феновете на оригиналната аркадна игра все още ще могат да се насладят на нейното влизане в Battle Royale играта.

 
Fortnite x PAC-MAN
 

Epic Games наистина изненадва с тези кросоувъри, тъй като сме виждали доста големи имена. Току-що видяхме кросоувъра на Star Wars с пакета Obi-Wan Kenobi и сега една от най-играните аркадни игри, било то на машина или дори на смартфон, повечето хора ще разпознаят PAC-MAN. Fortnite със сигурност знае как да привлече фенове от всеки жанр.


Що се отнася до козметиката, играчите могат да си купят PAC-MAN Back Bling, който кара гърба ви да блести като призрака или някой от призраците, които обикновено преследват титулярния герой! Има пет варианта за избор – самият PAC-MAN или призраците – Blinky, Inky, Pinky и Clyde. Страхотната част за тях е, че лицето/очите им се движат заедно с вас. Преместването нагоре, надолу, наляво или надясно ще ги накара да се движат по същия начин и дори ще пикселират по време на кацане и нанасяне на щети.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

60 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page