GAME.bg ᴷ

27 апр 20231 мин.

Обявиха безплатните PS Plus игри за месец Май

Sony разкри безплатните игри за PlayStation Plus за май 2023 г., който включват Chivalry 2 (PS4 и PS5), GRID Legends (PS4 и PS5) и Descenders (PS4).



Трите игри, обявени в официалния блог на PlayStation, ще могат да се изтеглят от всички абонати на PlayStation Plus без допълнителни такси от 2 май до 6 юни.

Grid Legends

GRID Legends е състезателно заглавие от 2022 г. на Codemasters, което включва Driven to Glory, мултиплейър за 22 играчи и режим на кариера.


Chivalry 2

Chivalry 2 подхожда първо към средновековните войни в мултиплейърa, потапяйки играчите в мащабни битки за 64 играчи, които се състезават за редица цели на обширни карти. Геймърите могат да избират измежду 12 класа, всеки от които има свои собствени силни и слаби страни и стилове на игра. Версията на играта за PS5 се отличава и с това, че работи в 4K при 60 кадъра в секунда.


Descenders

Играта Descenders на независимия разработчик RageSquid допълва майските предложения на PlayStation, като предлага "задълбочена физика" в съчетание с процедурно генерирани нива. Играчите могат да отключват нови велосипеди и екипировка, докато подобряват своята онлайн "система за реплики" в тази "лесна за възприемане, но трудна за овладяване" игра.

Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

    360
    0